Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 13 juli 2018

Autoweek: McLaren presenteert nieuwe toekomstplannen

McLaren presenteert nieuwe toekomstplannen
McLaren heeft vandaag interessante toekomstplannen uit de doeken gedaan. In 2025 moet vrijwel het volledige modellengamma uit hybrides bestaan.
Lees verder

Tesla verkoopt 200.000e auto in VS
Tesla heeft in de Verenigde Staten zijn 200.000e elektrische auto verkocht. Daarmee passeert de autobouwer een belangrijke grens, waardoor een belastingvoordeel voor Amerikaanse autokopers gaat vervallen.
Lees verder

Pininfarina teast door met PF0
Enkele dagen geleden liet Automobili Pininfarina een eerste schets zien van de PF0, de eerste auto die het nieuwe automerk over ongeveer een maand presenteert.
Lees verder

Het beste van het Goodwood Festival of Speed
Terwijl onze toetsenborden nog naroken van al het nieuws dat op het Goodwood Festival of Speed werd gepresenteerd, gaat het Engelse autofeest natuurlijk gewoon door. Tijd voor een video-overzicht!
Lees verder

Stuttgart weert Euro 4 en ouder
Wie volgend jaar met z'n wat oudere diesel Duitsland in gaat kan weer een no-go-zone aan z'n lijstje toevoegen: in Stuttgart zijn diesels alleen welkom als ze minimaal aan Euro 5 voldoen.
Lees verder

Lamborghini verkoopt meer auto's dan ooit tevoren
Lamborghini mag terugkijken op een fraai eerste halfjaar van 2018. Het merk zet zelfs een persoonlijk verkooprecord.
Lees verder

'Honda stopt met diesel'
Recent maakten we nog kennis met de nieuwe dieselversie van de Honda Civic, maar dat lijkt nu de laatste Honda met zelfontbrander te zijn. Ook de CR-V zal dus altijd op benzine rijden.
Lees verder