Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 2 juli 2018

Autoweek: Nieuwe Audi Q3 bijna ongecamoufleerd

Nieuwe Audi Q3 bijna ongecamoufleerd
Audi heeft een volledig nieuwe Q3 in de koker. We zagen hem eerder al stevig ingepakt, maar deze nieuwe spionagebeelden laten weinig aan de fantasie over.
Lees verder

Mercedes-Benz X-klasse volgens Carlex Design
Het Poolse Carlex Design heeft een X-klasse de Maybach-behandeling gegeven. De pick-up droogt er in ieder geval bijzonder van op.
Lees verder

'Toyota Supra wordt hybride'
De Toyota Supra blijft liefhebbers bezighouden. Vandaag lijkt een oud gerucht een stuk waarschijnlijker geworden: de Supra wordt een hybride.
Lees verder

Mercedes-Benz sluit X-klasse met V8 niet uit
Als klanten daarom vragen, zou Mercedes-Benz niet twijfelen om een X-klasse met V8 op de markt te brengen. Dat is althans wat een vertegenwoordiger van het merk tijdens de Australische presentatie van Mercedes' pick-up gezegd zou hebben.
Lees verder

Achtergrond: interview Bram Schot (Audi)
De Nederlander Bram Schot vervangt Audi's CEO Rupert Stadler zo lang die in een staats-all inclusive zijn vermeende zonden mag overdenken. Naar verluidt past Schot niet alleen tijdelijk op de winkel, maar staat hij op het punt Stadler definitief te vervangen. AutoWeek sprak in maart exclusief met de Nederlander die Ingolstadt lijkt te veroveren.
Lees verder

Video: BMW Z4 Roadster 3.0i – 2004 – 458.666 km - Klokje Rond
Doorgaans worden auto's als deze gebruikt voor toeristische tochtjes op zonnige dagen en staat er na tien jaar nog geen ton op de klok. Zo niet de Z4 van Eric Broeders. In plaats van een saaie zakensedan, koos hij voor een spannende roadster voor zijn dagelijks kilometers. En dat zo'n BMW met 40.000 km per jaar een dure kostganger is, blijkt wel uit de brandstof- en onderhoudsrekening!
Lees verder

Toyota GT86 in GR Sport-trim
Toyota presenteert in Japan de GR Sport-versie van de GT86. Het nieuwe sportlabel wordt op meer modellen doorgevoerd en behelst in deze vorm alleen uiterlijkheden.
Lees verder