Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 3 juli 2018

Autoweek: Nieuwe Mercedes-Benz GLE Coupé betrapt

Nieuwe Mercedes-Benz GLE Coupé betrapt
Mercedes-Benz werkt hard aan een nieuwe generatie van de GLE-klasse en daar hoort natuurlijk een nieuwe GLE Coupé bij. Het is nu voor het eerst dat laatstgenoemde ingepakt in het openbaar opduikt.
Lees verder

Hyundai 'Palisade' duikt op
De Hyundai Santa Fe krijgt een nieuwe grote broer en het is die achtzits-SUV die niet lijkt te kunnen wachten zich van zijn stickervelletje te ontdoen.
Lees verder

Volkswagen Group steekt 1 miljard euro in India
De Volkswagen Group steekt tussen 2019 en 2021 een miljard euro in de Indiase markt. Skoda gaat er lokaal een hagelnieuwe compacte SUV bouwen.
Lees verder

Volkswagen Groep steekt 1 miljard euro in India
De Volkswagen Groep steekt tussen 2019 en 2021 een miljard euro in de Indiase markt. Skoda gaat er lokaal een hagelnieuwe compacte SUV bouwen.
Lees verder

Testwerk nieuwe Renault Clio begonnen
Renaults Clio pikte vorig jaar de titel 'populairste auto van Nederland' af van de Volkswagen Golf. Ook in de rest van Europa scoort de kleine broer van de Mégane als een bezetene, reden te meer om het model onder de aandacht van de consument te houden. De huidige generatie stamt inmiddels uit 2012 en dus is het tijd voor een volledig nieuwe Clio.
Lees verder

Volkswagen teast T-Cross
De geruchtenmodel draait al een tijdje en na verschillende spionagebeelden teast Volkswagen nu voor het eerst de T-Cross. Komende herfst trekt het merk het doek van zijn kleinste SUV.
Lees verder

Veel meer nieuwe personenauto's verkocht
De verkoop van nieuwe personenauto's is in de eerste zes maanden van het jaar fors gestegen ten opzichte van de eerste jaarhelft van 2017.
Lees verder