Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 11 juli 2018

Autoweek: 'Uitgaven aan EV's enorm gestegen'

'Uitgaven aan EV's enorm gestegen'
2018 is het jaar van de volledig elektrische auto's, zo blijkt uit onderzoek van het ING Economisch Bureau. In de eerste helft van dit jaar werd fors meer geld besteed aan elektrische auto's.
Lees verder

Mini Cooper E duikt weer op
Mini brengt volgend jaar een volledig elektrisch model op de markt. Vandaag is die 'Driedeurs'-met-stekker' in camouflagekostuum gesnapt.
Lees verder

Autonome Ford Mustang (1965) naar Goodwood
Knappe koppen van de Cranfield University hebben samen met evenzo heldere lichten van Siemens een Ford Mustang uit 1965 klaargestoomd voor het de heuvelklim die tijdens het Goodwood Festival of Speed plaatsvindt. De auto droogt echter net iets anders op dan je aanvankelijk zou denken.
Lees verder

Kwart meer ongelukken op snelweg
In de eerste zes maanden van 2018 waren er een kwart meer ongelukken op de snelweg dan in dezelfde periode een jaar eerder.
Lees verder

'Skoda komt met RS-versie van EV'
Skoda brengt in 2020 een elektrische SUV op de markt, een auto waarvan ook een RS-versie beschikbaar komt.
Lees verder

Volkswagen laat eerste informatie T-Cross los
Het is geen geheim meer dat Volkswagen werkt aan een compacte cross-over die onder de T-Roc op de menukaart komt te staan. Vandaag laat het merk de eerste informatie los over de T-Cross.
Lees verder

Citroën (Grand) C4 SpaceTourer ook met PureTech
Even was de Citroën (Grand) C4 SpaceTourer niet met benzinemotoren te krijgen, maar de twee MPV's zijn nu gewoon weer met PureTech-techniek te bestellen, zo blijkt uit een duik in de prijslijsten.
Lees verder