Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 4 juli 2018

Autoweek: Volvo scoort beste halfjaar ooit

Volvo scoort beste halfjaar ooit
Het eerste halfjaar van dit jaar gaat bij Volvo de boeken in als zijn beste halfjaar ooit. Het merk verkocht 14,4 procent meer auto's dan in de eerste maanden van 2017.
Lees verder

Volvo introduceert M
Volvo Cars schuift vandaag een nieuw mobiliteitsmerk naar voren: M. Naar eigen zeggen een merk waaronder Volvo zijn 'mobiliteitsactiviteiten' zal scharen.
Lees verder

Opel breidt leveringsprogramma Insignia uit
Onlangs zag Opel zich genoodzaakt de benzineversie van de Insignia GSi van de leveringslijst te halen. Vandaag wordt de prijslijst uitgebreid met onder andere een nieuwe benzineversie, maar een GSi-vervanger is het niet.
Lees verder

Gesnapt: Renault 'Captur Coupé'
Onlangs liet Renault weten dat het eind augustus een nieuwe cross-over presenteert tijdens de Moscow International Motor Show. Het lijkt er sterk op dat we die nieuwe hoogpotige nu in beeld hebben!
Lees verder

Europese motorenaanbod Jeep Wrangler bekend
De nieuwe Wrangler maakt zich op voor zijn Europese marktintroductie. We weten nu ook definitief met welke motoren de offroader beschikbaar komt.
Lees verder

Video: Volvo XC60 - Welkom Duurtest
Wat zitten ze bij Volvo in een flow. Na een geheel nieuwe 90-serie krijgt ook de nieuwe 60-serie vorm. We hebben een XC60 aan onze duurtestvloot toegevoegd. Nogal een dik exemplaar, dat op enorme joekels van wielen rijdt! 22 inch, wie zei daar dat Duitse SUV's altijd zo dik en protserig waren? Hoe is de eerste indruk van deze dikke Zweed?
Lees verder

Honda Mean Mower V2 gepresenteerd
De Engelse afdeling van Honda liet zich in 2013 van een jolige kant zien toen het met de Mean Mower - jawel - de snelste grasmaaier ter wereld presenteerde. Dat Engelse humor van alle tijden is, blijkt vandaag. Honda schuift namelijk doodleuk de Mean Mower V2 naar voren.
Lees verder