Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zondag 1 juli 2018

Max Verstappen wint Grand Prix van Oostenrijk in stijl: 'Deze voelt heel goed'

Max Verstappen wint Grand Prix van Oostenrijk in stijl: 'Deze voelt heel goed'
Max Verstappen heeft na de Grand Prix van Oostenrijk weer een prachtige overwinning achter zijn naam mogen schrijven. Na de teleurstelling van vorig jaar zagen de tienduizenden aanwezige Nederlandse fans de Aston Martin Red Bull Racing-coureur vandaag naar de vierde zege uit zijn carrière rijden. Kimi Raikkonen (tweede) en Sebastian Vettel (derde) hielden het in de slotfase nog lang spannend door het gat ten opzichte van Max steeds verder te dichten, maar kwamen uiteindelijk tekort....
Lees verder

Max na vierde overwinning uit carriëre: 'Onverwacht, maar erg mooi'
Max Verstappen kwam vandaag na een vermakelijke Grand Prix van Oostenrijk als eerste over de finish. Hij behaalde hiermee de vierde overwinning uit zijn carrière. De Aston Martin Red Bull Racing-coureur vertelt over de wedstrijd op de Red Bull Ring, waar er optimaal gebruik werd gemaakt van de virtual safety car.
Lees verder

Jos Verstappen trots op Max en team: 'Fantastisch om hier te winnen'
Jos Verstappen zag zijn zoon Max vandaag voor de vierde keer een Grand Prix achter zijn naam schrijven. Na Spanje, Maleisië en Mexico mag ook de wedstrijd in Oostenrijk aan het rijtje toegevoegd worden.
Lees verder