maandag 20 augustus 2018

Alonso rijdt in 2019 niet in de Formule 1

Alonso rijdt in 2019 niet in de Formule 1
Fernando Alonso heeft aangekondigd na dit seizoen niet meer in de Formule 1 actief te zullen zijn. Na vier tegenvallende jaren bij McLaren waarin hij geen enkel podium wist te pakken, geeft de 37-jarige Spanjaard er de brui aan.
Lees verder

Carlos Sainz vervangt vertrekkende Fernando Alonso bij McLaren
Carlos Sainz zal volgend jaar de overstap van Renault naar McLaren gaan maken. De 23-jarige Spanjaard vervangt daar Fernando Alonso, die eerder deze week aankondigde aan zijn laatste Formule 1-seizoen bezig te zijn. Wie de teamgenoot wordt van Sainz is op dit moment nog niet bekend, aangezien onze Zuiderbuur Stoffel Vandoorne nog niet is bevestigd bij het team uit Woking.
Lees verder

Max Verstappen en Ruud Gullit met elkaar in duel in nieuwe Ziggo commercial
In de nieuwste commercial van Ziggo Sport, die vanaf vandaag online en op televisie te zien is, gaan Formule 1 held Max Verstappen en sporticoon Ruud Gullit met elkaar in duel. Het duo maakt op spectaculaire manier duidelijk dat kijkers bij Ziggo Sport aan het juiste adres zijn voor de mooiste live topduels. Het creatieve bureau achter de campagne is J. Walter Thompson. In de commercial komt Max Verstappen bij toeval Ruud Gullit tegen. Beide sportmannen blijken onderweg naar de Ziggo Sport...
Lees verder