maandag 20 augustus 2018

Autofans: Aston-Martin brengt Bond's DB5 opnieuw uit

AUTOFANS
Aston-Martin brengt Bond's DB5 opnieuw uit
Je hebt iconische filmwagens en dan heb je de DB5. Geen Bondcar meer herkenbaar dan de zilveren Aston. Reden genoeg voor Aston Martin voor een heruitgave van hun legendarische filmheld.
Lees verder

Officieel: Ford Mustang Cobra Jet jaagt op de duivel (2018)
Zitten automerken in Europa te vechten om de laagste CO2-uitstoot, dan gaat het er in de US of A net iets anders aan toe. De Dodge Demon krijgt er een rivaal bij, in de vorm van de Ford Mustang Cobra Jet die de kwartmijlsprint nog een seconde sneller moet doen. Baas boven baas boven baas.
Lees verder

1 op 3 neemt auto om minder dan 10 kilometer naar het werk te rijden
Uit een onderzoek van Sport Vlaanderen blijkt dat 1 op de 3 werknemers toch de auto neemt als ze op minder dan 10 kilometer van het werk wonen. Terwijl diezelfde personen vaak toegeven meer te willen bewegen. Éen en één is... fietsen?
Lees verder

Duitsland: Sjoemeldiesel aanpassen of...
Duitse transportdienst KBA heeft het gehad met de volharders die verzaken hun auto met sjoemeldiesel (gratis) aan te laten passen. De dienst dreigt dan ook de auto's in beslag te gaan nemen als de eigenaars zich niet snel in regelgeving zetten.
Lees verder

Lotus viert 70ste verjaardag door hooligan uit te hangen
Videotips Een circuit en twee Lotussen (Loti?)... meer heb je niet nodig om de hooligan uit te hangen. Het Britse merk zet zichzelf in de bloemetjes met een video om op die manier meteen ook de 70ste verjaardag van het merk te kunnen vieren. Wedden dat er op het einde "70" op de grond staat? Een circuit en twee Lotussen (Loti?)... meer heb je niet nodig om de hooligan uit te hangen. Het Britse merk zet zichzelf in de bloemetjes met een video om op die manier meteen ook de 70ste...
Lees verder