vrijdag 24 augustus 2018

Autofans: Busjestuning van Knaus: Het moet niet gekker gaan worden

AUTOFANS
Busjestuning van Knaus: Het moet niet gekker gaan worden
Ben je thuis in de campingwereld, dan heb je heus al van Knaus gehoord, een Duitse fabrikant van caravans en mobilhomes. Voor het Caravan Salon in Düsseldorf besloot het bedrijf eens uit de band te springen met twee heftig onder handen genomen busjes. De Johny van de camping? Het kan voortaan...
Lees verder

Infiniti heeft Prototype 10 klaar
Ook Infiniti tekent present op het Concours d'Elegance in Pebble Beach. Dit jaar nemen ze Prototype 10 mee, nadat ze vorig jaar al Prototype 9 presenteerden. Want originele naamgeving is iets bijkomstig.
Lees verder

Officieel: Porsche Project Gold is 993 restomod (2018)
Om duimen en vingers af te likken natuurlijk, die projectjes van RUF. Porsche toont echter vandaag dat het ook best overweg kan met het restomod'en van klassieke 991's. Deze 993 Turbo S lijkt standaard, is eigenlijk compleet herwerkt en blijft een luchtgekoelde zescilinder gebruiken.
Lees verder

Jaguar gaat je E-Type ombouwen naar elektrodrinker
Ook Jaguar is er van overtuigd dat we naar een toekomst gaan waar er op de openbare weg geen plaats meer is voor klassiekers met verbrandingsmotor. Na het succes van de E-type Zero concept heeft het merk besloten ook E-Types op bestelling om te gaan bouwen tot elektrische roadsters.
Lees verder

Cadillac trekt meest volwassen publiek (lees: oudjes)
Cadillac een merk voor oude zak... mensen. Er zijn gelukkig nog zekerheden in het leven.
Lees verder