dinsdag 21 augustus 2018

Autofans: Rijtest: Renault Megane R.S. (2018)

AUTOFANS
Rijtest: Renault Megane R.S. (2018)
De Renault Megane R.S. verliest wat motorinhoud en krijgt daarvoor 2 extra deuren in de plek. Heeft hij met deze ingreep wat van zijn scherpte verloren die hem daarvoor o zo legendarisch maakte?
Lees verder

Hoe vlot gaat de Kia Stinger over de toonbank?
Met de Stinger wierp Kia vorig jaar een grote middenvinger op naar de concurrentie. Met een auto die je niet meer of minder kan zien als een vlaggenschipmodel voor het Koreaanse merk. Maar verkoopt de trotse vlag ook?
Lees verder

Ford Territory plast in China
Ford heeft een nieuw product dat zijn territorium moet gaan afbakenen in China. Zonder verrassing een compacte SUV, met de Territory-naam op de bips en hybride-aandrijvingen onder de kap.
Lees verder

Isuzu gaat bruut met Concept X (2018)
Tegenwoordig verkoopt Isuzu de D-Max AT35 voor klanten die op zoek zijn naar een wat stoerder voorkomen en dito prestaties. Met de Concept X laat het Japanse merk echter zien hoe ver ze kunnen gaan met de pick-up. Beestig ver lijkt alvast het antwoord.
Lees verder

Officiel: Ford Ranger Raptor ook voor Europa (2018)
Twee jaar geleden smeekten we om een Ford Ranger Raptor, begin dit jaar verscheen die pick-up ten tonele en vandaag krijgen we ook het bericht dat de meest potente Ranger ook voor Europa is. Wat je juist over deze Ranger Raptor moet weten?
Lees verder