donderdag 23 augustus 2018

Autofans: Shelby Mustang GT schopt het tot 710 pk

AUTOFANS
Shelby Mustang GT schopt het tot 710 pk
Shelby is de laatste hand aan het leggen aan haar nieuwe GT die mag pronken met een vermogen van 710 pk. American Muscle baby!
Lees verder

Stop de persen: Skoda heeft nieuw RS-logo!
Met de komst van de Kodiaq RS volgende maand heeft Skoda eveneens besloten een nieuw RS-logo wereldkundig te maken. Al is "nieuw" misschien wat overdreven. Hoezo, komkommertijd?
Lees verder

Familietest: Opel Crossland X vs Mokka X (2018)
Het is zover. De crossover is dusdanig populair dat automerken in hetzelfde segment meerdere modellen aanbieden. Ook het geval bij Opel, die in het compacte segment de bijna identieke Crossland X en Mokka X aan klanten verkopen. Maar waar zit het verschil nu? We trekken de baan op met beide knapen.
Lees verder

Onfortuinlijk: Hoofddesigner Kevin Rice verlaat Mazda
De man mede verantwoordelijk voor de huidige vormgeving van de line-up van Mazda heeft besloten het merk te verlaten. Brit Kevin Rice is één van de bezielers van het gesmaakte Kodo-design van moderne Mazda's en tekende ook nog de lijnen van de op til staande Mazda3.
Lees verder

Carlex Design ruigt VW Amarok op
Aan pick-up's geen gebrek de laatste tijd op Autofans. Vandaag mogen de jongens van Carlex Design even de spotlight stelen met hun creatie gebaseerd op de Volkswagen Amarok. Een pick-up die ze geinig genoeg Amy noemen.
Lees verder