zaterdag 18 augustus 2018

Autoweek: Alfa Romeo Giulia en Stelvio klaar voor WLTP

Alfa Romeo Giulia en Stelvio klaar voor WLTP
Alfa Romeo heeft het motorengamma van de Giulia en Stelvio keurig voor de gestelde deadline klaargemaakt voor de Euro 6D-Temp uitstootnormen. Als bonus krijgen twee diesels er 10 pk bij.
Lees verder

Video: Volkswagen Touareg vs Range Rover Velar - Dubbeltest
Van alle grote SUVs is de Volkswagen Touareg misschien wel de meest ingetogen. De huidige mag dan wel een hele grille vol chroom hebben gekregen, naast de Range Rover Velar blijft het een heel grote muurbloem. In een dubbeltest zoeken we uit hoe de auto's zich verder tot elkaar verhouden.
Lees verder

Rij-impressie: Peugeot Rifter
De hype om auto's een SUV-uiterlijk te geven, wordt steeds verder doorgevoerd. Zo heeft Peugeot zijn nieuwe Rifter voorzien van een verhoging en wat plastic bij de wielkasten. Blijf er genoeg gebruiksgemak over?
Lees verder

Back to Basics: Volvo XC40
Auto van het Jaar, vorige maand het best verkochte model uit het Nederlandse Volvo-gamma en winnaar van een triotest met de BMW X2 en Jaguar E-Pace (AutoWeek 12): de Volvo XC40 beleeft een vliegende start. Voor net geen 40 mille staat hij voor je deur, maar wat heeft de Volvo XC40 Base allemaal te bieden? Tijd om dat uit te zoeken.
Lees verder

Achtergrond: interview Maxime Picat van PSA
Maxime Picat was net 38 toen hij managing director van Peugeot werd. Nu, op zijn 44e, is hij de Europese vicepresident van de PSA Groupe met DS, Peugeot, Citroën en Opel. AutoWeek sprak de topmanager begin dit jaar in Genève, waar hij de nieuwe Peugeot 508 kwam onthullen.
Lees verder

Video: Skoda Superb B6 - Occasion Aankoopadvies
Geen auto biedt zoveel ruimte voor z'n geld als de Skoda Superb en met de komst van de Combi bij de tweede generatie werd dat alleen maar meer waar. Dus als dat je primaire aankoopreden voor een occasion is, waar moet je dan verder op letten?
Lees verder

Zijn tijd vooruit: Peugeot 1007
In deze rubriek kijken we niet voor-, maar achteruit, door de ogen van denkbeeldige ontwerpers die lang geleden een vooruitziende blik hadden. Vandaag: de Peugeot 1007.
Lees verder