Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 16 augustus 2018

Autoweek: BMW laat nieuwe 3-serie zien

BMW laat nieuwe 3-serie zien
Meer interessant BMW-nieuws in de vroege morgen. Zojuist doken de eerste gelekte persfoto's van de nieuwe Z4 op en nu laat BMW zélf de eerste foto's van de compleet nieuwe 3-serie zien.
Lees verder

Zwitserland weert diesel-Porsches en Mercedessen
De Zwitserse federale wegbeheerder zet een streep door nieuwe registraties van een drietal dieselauto's. Zowel de Porsche Macan en Cayenne als de Mercedes-Benz Vito zijn bij de 'blokkade' betrokken.
Lees verder

Heico Sportiv neemt Volvo V60 onder handen
De V60 is nog kakelvers, maar Volvo-tuner Heico Sportiv heeft nu al zijn kruidenmix over de auto gesprenkeld.
Lees verder

Pininfarina toont meer van PF0
Automobili Pininfarina toont later deze maand tijdens Pebble Beach de PF0, een voorbode op een nieuwe hypercar van de autofabrikant. Vandaag krijgen we een derde set designschetsen te zien.
Lees verder

Rij-impressie: Porsche Cross Turismo
In 2019 komt de Porsche Taycan, twee jaar later de Cross Turismo. We hebben echter al mogen rijden met een prototype van de 600 pk sterke Tesla-opponent.
Lees verder

Hyundai teast nieuw kleintje voor India
AutoWeek kijkt graag over de grens om te zien wat aldaar te koop is of spoedig te koop zal zijn. Vandaag komen we uit in India, waar Hyundai een nieuwe A-segmenter op de markt brengt.
Lees verder

Toyota Yaris GRMN
Wil je een Yaris GRMN hebben, dan moeten we je teleurstellen: alle 400 exemplaren die Toyota voor Europa bouwde, zijn uitverkocht. Toch zijn we zeer benieuwd waar we de brutale GRMN moeten plaatsen in het segment van de compacte hot hatches.
Lees verder