Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 11 augustus 2018

Autoweek: Brabus doet nieuwe Mercedes-Benz G-klasse

Brabus doet nieuwe Mercedes-Benz G-klasse
Brabus is een van de eerste tuners die zich op de nieuwe G-klasse heeft gestort. Het bedrijf pakt een G 500 bij z'n kladden, maar gaat er nog relatief voorzichtig mee om.
Lees verder

Suzuki Jimny wordt G-klasse
Bijzondere tuning op de vrijdagmiddag. De knotsgekke autoliefhebbers van Liberty Walk hebben zich gestort op een niet bepaald voor de hand liggende auto: de Suzuki Jimny.
Lees verder

Video: Ford Mustang GT vs. Porsche 911 Carrera T - Dubbeltest
Ford en Porsche bouwen met respectievelijk de Mustang en de 911 al meer dan een halve eeuw een eigen icoon. Met de huidige Mustang zitten de Amerikanen de 911 echter dichter dan ooit op de hielen. Dat schreeuwt om een dubbeltest.
Lees verder

Modeljaarupdate voor Hyundai i30
Hyundai voert een modeljaarupdate door op de i30. De motoren zijn klaargestoomd voor de vanaf 1 september verplichte Euro 6d-Temp-uitstootnorm.
Lees verder

Back to Basics: Fiat Tipo
Met de laatste nieuw geproduceerde Fiat Punto sluit Fiat een heel tijdperk af en verdwijnt er een bekende naam uit de showrooms. Twee jaar geleden werd een oude naam juist afgestoft na ruim twintig jaar: de Tipo. De vierdeurs sedan verdween al van de lijst, de hatchback en stationwagon zijn er nog. De kleinste is er voor net geen 20 mille.
Lees verder

Video: Renault Scénic - Occasion Aankoopadvies
Renault Scénic is bijna synoniem voor 'gezinsauto'. Met die model is Renault de uitvinder van de moderne generatie midi-mpv's. We rijden de derde generatie Scénic, die fraai is uitgekristalliseerd.
Lees verder

Achtergrond: meeting 50 jaar Opel GT
Vijftig jaar geleden bracht Opel de opvallende GT uit. Dat deze sportieveling nog altijd op een grote schare trouwe fans mag rekenen, blijkt uit het goed bezochte Europa-treffen, waarvan de afgelopen editie Nederland aandeed.
Lees verder