maandag 20 augustus 2018

Autoweek: De Tweeling: Cord 810 - Graham Hollywood

De Tweeling: Cord 810 - Graham Hollywood
Tegenwoordig is de autowereld vergeven van de joint ventures en overnames, maar dat betekent niet dat er vroeger niet werd samengewerkt. Dit droevige verhaal van drie kort na elkaar ter ziele gegane merken toont dat feilloos aan.
Lees verder

Rij-impressie: Jeep Grand Cherokee Trackhawk
Een vermogen van 710 pk in een terreinwagen, dat is een wereldrecord. Voor zoveel vermogen moest je tot nu toe naar de tuner. Maar nu snelste Jeep heet Grand Cherokee Trackhawk. We hebben er al mee gereden in de Verenigde Staten.
Lees verder

Video: Mercedes-Benz CLA-klasse - Spionage
Mercedes-Benz heeft de moderne vierdeurs coupé zo'n beetje uitgevonden met de CLS. Met de kleinere CLA probeert het merk dat succes te vertalen naar een betaalbaarder segment. De opvolger van die auto, op basis van de nieuwe A-klasse, maakt zich op voor z'n debuut. Verwacht dezelfde motoren, maar een iets sterker afwijkender uiterlijk. Tegenwoordig levert Mercedes immers ook een A-klasse sedan, dus de nieuwe CLA zal zich meer moeten onderscheiden.
Lees verder

Blik to the Future: Alfa Romeo GTV en 8C
Fiat Chrysler Automobiles presenteerde onlangs wederom een uitgebreid pakket plannen voor de komende vijf jaar. In die plannen is een grote rol weggelegd voor Alfa Romeo, dat onder meer komt met een nieuwe Giulietta en een SUV boven de Stelvio. Vandaag kijken we echter naar de sportievelingen in Alfa's nabije toekomst: de GTV en de 8C!
Lees verder

'Volkswagen ontslaat topbestuurder'
Volkswagen heeft naar verluidt een topbestuurder de laan uit gestuurd vanwege het sjoemelsoftwareschandaal. Volgens de Duitse krant Bild wordt Heinz-Jakob Neusser van de loonlijst gehaald. Saillant detail is dat Neusser al sinds september 2015 met betaald verlof is.
Lees verder

Aston Martin blaast DB5 nieuw leven in
In 1964 schitterde niet alleen Sean Connery, maar ook de Aston Martin DB5 op het witte doek in Bond-film Goldfinger. Aston Martin meldt nu dat het 25 van zulke Bond-exemplaren gaat bouwen.
Lees verder

Bugatti Divo onder doek
Al drie keer heeft Bugatti een detailfoto getoond van de nog te onthullen Divo. Voor de nieuwe teaserafbeelding neemt het merk in letterlijke zin enige afstand.
Lees verder