donderdag 23 augustus 2018

Autoweek: Flink onder het mes: Hyundai Elantra

Flink onder het mes: Hyundai Elantra
De Noord-Amerikaanse markt maakt kennis met een zeer ingrijpend bijgewerkte Hyundai Elantra, een auto die de Zuid-Koreanen in het thuisland Avante noemen.
Lees verder

Collecties Rolls-Royce klaar voor onthulling
Rolls-Royce zal tijdens de Monterey Car Week, die volgende week van start gaat in Californië, nieuwe Black Badge-collecties presenteren.
Lees verder

Kia Soul EV duikt op
Goed nieuws voor liefhebbers van eigenwijs vormgegeven modellen. De nieuwe Kia Soul komt als EV naar Nederland en het is die versie die nu voor het eerst is opgedoken.
Lees verder

KIa Rio 1.0 T-GDi 100 pk Comfort PlusLine Navigator
De compacte klasse is de laatste jaren hevig in beroering. Een jaar geleden hebben we kennisgemaakt met een nieuwe Kia Rio. Hij wil een goed alternatief zijn voor de Volkswagen Polo. Dat lukt hem aardig.
Lees verder

Volkswagen pompt 3,5 miljard in nieuwe diensten
Volkswagen meldt dat het 3,5 miljard euro pompt in de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten.
Lees verder

Lexus met kleurrijk tweetal naar Pebble Beach
Lexus neemt twee op bijzondere wijze aangeklede modellen mee naar naar het Concours d'Elegance Pebble Beach: de LC Inspiration Concept en de UX 250h By Clark Ishihara.
Lees verder

Dít is de nieuwe BMW Z4!
Het onder de pet houden van de nieuwe Z4 is niet BMW's meest succesvolle onderneming geweest. De auto verscheen diverse keren in volle glorie op internet, maar nu is het moment daar dat BMW de auto zelf mag onthullen. We presenteren: de volledig nieuwe Z4!
Lees verder