Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 9 augustus 2018

Autoweek: Ford: 'Van negen naar vijf platforms'

Ford: 'Van negen naar vijf platforms'
Ford is een merk dat de laatste tijd heftige hervormingen doorvoert. De One Ford-strategie wordt naar een hoger niveau getild.
Lees verder

Nikkei daalt door yen en autofabrikanten
De Japanse aandelenbeurs is donderdag licht lager geƫindigd. Een stijging van de Japanse yen zorgde voor koersdruk onder de belangrijke exportbedrijven voorafgaand aan het handelsoverleg tussen Washington en Tokio, dat later op de dag plaatsvindt. Ook de autofabrikanten stonden onder druk na berichten over onnauwkeurige inspecties op de binnenlandse markt.
Lees verder

Facelift voor Peugeot 408
Peugeot heeft de tweede generatie van de 408 gefacelift. Deze auto is niet in Europa leverbaar en dat vraagt enige duiding.
Lees verder

Mazda reageert op vermeend gerommel met cijfers
Vanochtend kwam het bericht naar buiten dat Mazda in het thuisland zou hebben gerommeld met verbruikscijfers. Het merk komt nu met een officiƫle reactie.
Lees verder

Porsche toont GT4 Clubsport Rally Concept
De sportafdeling van Porsche, Porsche Motorsport, heeft vandaag stilletjes de GT4 Clubsport Rally Concept naar voren geschoven.
Lees verder

Mijlpaal: tien miljoen keer Ford Mustang
Na 54 jaar produceerde Ford deze zomer de tien miljoenste Mustang. Als eerbetoon aan het Amerikaanse icoon verzamelden 60 eigenaren zich bij het hoofdkantoor in het Amerikaanse Dearborn.
Lees verder

Gefacelifte Skoda Fabia heeft een prijs
Skoda heeft laten weten welke bedragen het minimaal wil ontvangen voor de gefacelifte Fabia.
Lees verder