Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 10 augustus 2018

Autoweek: 'Geely investeert groots in Lotus'

'Geely investeert groots in Lotus'
Het Chinese moederbedrijf van Lotus staat op het punt heftig te investeren de kleine Engelse fabrikant.
Lees verder

Hoge premie voor 'boefjes'
Veroordeelde verkeersovertreders zijn duurder uit bij autoverzekeraars, maar ook wie ooit stout is geweest met bijvoorbeeld vuurwerk, betaalt de hoofdprijs of is zelfs persona non grata, aldus de vergelijkingssite Autoverzekering.nl.
Lees verder

Nieuwe SUV van Honda gesnapt
Honda is in de Verenigde Staten aan het testen geslagen met een vooralsnog onbekende nieuwe SUV.
Lees verder

Rij-impressie: Bentley Bentayga V8
Vanbuiten oogt de Bentley Bentayga tamelijk anoniem, maar vanbinnen is de grote SUV het paleis van de sultan. Sinds kort is er naast de W12 en de Diesel een V8 leverbaar. Een uitstekende smoes om opnieuw met de edele Brit op pad te gaan.
Lees verder

Productieversie SSC Tuatara in Pebble Beach
SSC North America geeft weer een teken van leven. Tijdens het Pebble Beach Concours d'Elegance presenteert het bedrijf eindelijk de productieversie van zijn nieuwe snelheidsduivel.
Lees verder

Na 65 jaar: hier is de 'Linea Diamante'
Soms duurt het even voor een auto van de tekentafel in het echt gepresenteerd wordt, maar deze auto slaat alles. In 1953 schetste architect Gio Ponti deze 'Linea Diamante' namelijk al. 65 jaar later is er eindelijk nieuw leven in het revolutionaire ontwerp geblazen.
Lees verder

Facelift Friday: Jaguar XJS
Momenteel is Jaguar helemaal bij de tijd en troeft het merk zijn directe concurrenten zelfs af met de volledig elektrische I-Pace, maar in het verleden heeft het merk soms wel erg lang gewacht met het presenteren van een nieuw model. Een bijzonder uitgebreide facelift moest het leven van de XJ-S, vanaf dat moment XJS geheten, nog een paar jaar oprekken.
Lees verder