Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 7 augustus 2018

Autoweek: Halve facelift voor Ford Mondeo

Halve facelift voor Ford Mondeo
Ford geeft de Mondeo in Europa een opmerkelijke 'halve facelift'. De Mondeo Wagon krijgt namelijk al de achterklep van het gefacelifte model.
Lees verder

Video: Mercedes-Benz SLK 200 - 1998 – 306.690 km - Klokje Rond
Het is alweer ruim 20 jaar geleden dat de Mercedes SLK op de markt kwam. Deze week in Klokje Rond een op het eerste gezicht net exemplaar van de compacte roadster met klapdak. Is zo'n SLK met een flink kilometrage net zo degelijk als hij eruitziet?
Lees verder

Politiebond wil hogere boetes voor filmen ongeluk
De Nederlandse Politiebond wil hogere boetes voor het onnodig en uit sensatiezucht filmen van een ongeluk. Ook het online plaatsen zou bestraft moeten kunnen worden. Dat zei Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond (NPB) in het programma 'Spraakmakers' op NPO Radio1.
Lees verder

Politiebond wil hogere boetes filmen ongeluk
De Nederlandse Politiebond wil hogere boetes voor het onnodig en uit sensatiezucht filmen van een ongeluk. Ook het online plaatsen zou bestraft moeten kunnen worden. Dat zei Jan Struijs, voorzitter van de Nederlands Politiebond (NPB) in het programma 'Spraakmakers' op NPO Radio1.
Lees verder

Renault schrapt TCe 120 voor Captur en Clio
Het motorenpalet van de Renault Captur was al niet wereldschokkend uitgebreid, maar straks valt er nog minder te kiezen. De nog altijd zeer populaire cross-over is er nog maar met één krachtbron, zo kan AutoWeek melden na een duik in de prijslijsten. Ook de Clio verliest een benzinemotor.
Lees verder

Kosteloos en onbeperkt laden voor Model 3
Goed nieuws voor toekomstige en huidige eigenaren van een Tesla Model 3. Ook zij kunnen voortaan gratis en onbeperkt opladen via het Supercharger-netwerk van het merk. Voorheen gold dit alleen voor bestuurders van een Model S of Model X.
Lees verder

Kei-cars onverminderd populair in Japan
Kei-cars blijven in Japan onverminderd populair. De auto's met maximale cilinderinhoud van 660 cc waren afgelopen maand goed voor zes van de tien eerste plekken in de verkooplijst. De Honda N-Box was met 19.668 exemplaren in juli 's lands bestverkochte voertuig.
Lees verder