vrijdag 24 augustus 2018

Autoweek: Infiniti Prototype 10 gepresenteerd

Infiniti Prototype 10 gepresenteerd
Infiniti heeft zoals beloofd het doek getrokken van de Prototype 10, een studiemodel dat net als het vorig jaar tijdens het Concours d'Elegance Pebble Beach gepresenteerde exemplaar zeer eigenzinnig is.
Lees verder

Audi PB 18 e-tron is los
Zojuist heeft Audi de PB18 e-tron naar voren geschoven tijdens het Concours d'Elegance Pebble Beach.
Lees verder

Dít is de Lamborghini Aventador SVJ!
Na een ellenlange teasercampagne heeft Lamborghini eindelijk het doek getrokken van de Aventador SVJ, de overtreffende trap van de Aventador SV die de komende dagen schittert tijdens het Concours d'Elegance Pebble Beach.
Lees verder

Jaguar gaat elektrische E-Types bouwen
In september vorig jaar presenteerde Jaguar de E-Type Zero, een elektrische E-Type waarvan zijn scheppers nu aangeven hem daadwerkelijk in productie te gaan nemen.
Lees verder

Bijgewerkte Acura NSX in Pebble Beach
Acura toont tijdens het Concours d'Elegance een bijgewerkte NSX, de Japanse supercar die wij in Europa uiteraard als Honda NSX kennen.
Lees verder

Restomod: Porsche Classic moderniseert 911 (993)
Porsche presenteert geen volledig nieuw model tijdens het Concours d'Elegance Pebble Beach, maar schuift wel een op bijzondere wijze aangepaste 911 Turbo van de 993-generatie naar voren.
Lees verder

Autobranche somberder ondanks omzetgroei
Autohandelaren hebben hun opbrengsten het tweede kwartaal opnieuw zien stijgen. In alle deelbranches van de autosector was sprake van omzetgroei. Desondanks zijn ondernemers in de sector negatiever geworden over de nabije toekomst, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Lees verder