vrijdag 24 augustus 2018

Autoweek: Kalashnikov toont merkwaardige CV-1 Concept

Kalashnikov toont merkwaardige CV-1 Concept
Wapenfabrikant JSC Kalashikov Concern heeft de autosmaak te pakken. Onlangs presenteerde het bedrijf een elektrische driewieler en nu schuiven de Russen deze opmerkelijke CV-1 Concept naar voren.
Lees verder

Volkswagen Transporter 'T7' als hybride
De volgende editie van Volkswagens bestelwagen Transporter kwam al eens voorbij als een 'mule' met een extra grote grille. Inmiddels is de hele neus gegroeid. Deze Pinokkio-variant herbergt interessante techniek.
Lees verder

'Cadillac heeft oudste koperspubliek'
De gemiddelde leeftijd van een Cadillac-klant in de Verenigde Staten is 47,1 jaar en daarmee heeft het merk het oudste koperspubliek. Buick en Lexus maken met respectievelijk 45,6 en 44,8 jaar de top drie compleet.
Lees verder

Shell bezorgt brandstof alleen bij bedrijven
Shells experimentele bezorgdienst voor brandstoffen levert niet meer aan consumenten. TapUp, zoals de start-up vanuit het oliebedrijf heet, merkte dat er meer vraag kwam vanuit de zakelijke markt en besloot zich daarop te richten. De interesse van consumenten was toch al beperkt. Een woordvoerster van Shell sluit niet uit dat TapUp op termijn ook weer auto's van particulieren op locatie gaat volgooien.
Lees verder

Abt neemt Audi A4 onder handen
Het Duitse Abt heeft weer een hele set nieuwe krachtmodules gepresenteerd. Ditmaal zijn ze bestemd voor de Audi A4.
Lees verder

Rij-impressie: Hyundai Nexo
Hyundai wil in 2021 de groenste autofabrikant ter wereld zijn. Dat klinkt best ambitieus. Om een idee te krijgen hoe realistisch die ambities zijn, hebben we gereden met de Nexo, de nieuwe brandstofcel-SUV uit Zuid-Korea.
Lees verder

Facelift Friday: Volkswagen Golf 5/6
Volkswagen wil er zelf nog steeds niet aan, maar wij vinden het tijd om officieel te erkennen dat de Golf 6 eigenlijk gewoon een gefacelifte Golf 5 is. Een bijzonder uitgebreid gefacelifte Golf 5 om precies te zijn, waarbij bijna alles anders was.
Lees verder