dinsdag 21 augustus 2018

Autoweek: Pierre Gasly nieuwe teamgenoot Max Verstappen

Pierre Gasly nieuwe teamgenoot Max Verstappen
Pierre Gasly komt vanaf volgend jaar in de Formule 1 uit voor Red Bull. De 22-jarige Fransman neemt bij het team van Max Verstappen de plaats in van de Australiër Daniel Ricciardo, die onlangs bekendmaakte over te stappen naar Renault.
Lees verder

'Leveranciers Tesla maken zich zorgen'
Leveranciers van Tesla maken zich zorgen of de autofabrikant zijn rekeningen wel blijft betalen. Dat schrijft The Wall Street Journal maandag op basis van een enquête onder bedrijven die zaken doen met Tesla.
Lees verder

Suzuki Ciaz onder het mes
We spieken vandaag weer even over de grens om te zien wat er daar te koop is. We komen weer eens uit in India, het land waar Maruti Suzuki de Ciaz op de snijtafel heeft gelegd.
Lees verder

Ford Ranger Raptor naar Europa
Aan ferme taal uit de VS is de laatste tijd bepaald geen gebrek. Ford draagt daar graag zijn steentje aan bij en stuurt de Ranger Raptor op Europa af. Naar eigen zeggen de ultieme woestijnracer: eat your heart out.
Lees verder

Rimac C_Two naar Monterey Car Week
Het Kroatische Rimac brengt zijn C_Two mee naar de Monterey Car Week, het bijzondere autofestijn waar het Concours d'Elegance Pebble Peach tevens deel van uitmaakt. De elektrische hypercar wordt speciaal voor de gelegenheid uitgedost op een manier die volgens de Kroaten past bij de westkust van de Verenigde Staten.
Lees verder

Shell gaat waterstoftankstations bouwen
Shell bouwt mee aan een netwerk van waterstofstations in Nederland. Het olie- en gasconcern begint met het aanleggen van vier Shell-stations waar dit mogelijk is: twee in de regio Amsterdam, één in Den Haag en één in het Drentse Pesse. Het is de bedoeling dat er uiterlijk begin 2020 waterstof op deze stations verkrijgbaar is.
Lees verder

Nieuwe dieselmotoren voor Audi Q7
Audi heeft de Q7 door de WLTP-mangel gehaald. Het merk vervangt de bekende 3.0 TDI's door nieuwe exemplaren die voldoen aan de Euro 6D Temp-uitstootnormen.
Lees verder