Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 17 augustus 2018

Autoweek: Renault Logan nu ook als Stepway

Renault Logan nu ook als Stepway
In Rusland is de nieuwe - plaatselijke - Stepway-serie onthuld. Naast het feit dat dat natuurlijk heel heftig nieuws is, is er meer: voor het eerst gaat de Renault Logan Sedan de lucht in!
Lees verder

In het Wild: Mitsubishi Space Runner (1995)
Wie tegenwoordig op zoek is naar een MPV komt bedrogen uit, want steeds meer merken nemen afscheid van de ruime gezinswagens. Cross-over is wat de klok slaat. Hoe anders was dat eind vorige eeuw, toen de MPV's juist in opmars waren. Bruno Vijverman kwam een uitstekend voorbeeld tegen uit het midden van de jaren 90: deze Mitsubishi Space Runner uit 1995.
Lees verder

Meer Jaguar I-Pace voor Nederland
De Jaguar I-Pace is een geliefde nieuwkomer in ons land. Meer zelfs dan de fabriek aan kan, was de vrees. Aanvankelijk kreeg de Nederlandse importeur er daarom 'slechts' tweeduizend toegewezen, maar dat is de helft meer geworden.
Lees verder

Doek valt voor Toyota Verso
Het doek valt spoedig voor de Toyota Verso. De productie van de praktische MPV in het Turkse Sakarya is gestopt en de auto is alleen nog uit voorraad leverbaar.
Lees verder

Pebble Beach-Infiniti heet Prototype 10
Infiniti gunt z'n volgers opnieuw een blik op zijn concept-car die op Pebble Beach onthuld wordt. De auto is nu geheel in beeld, maar nog wel als schets.
Lees verder

Ford 'toont' autonome taxi
In een uitgebreid rapport over de toekomstvisie van het merk op het gebied van autonoom rijden heeft Ford een afbeelding verstopt van wat de eerste autonome auto van het merk zou moeten zijn.
Lees verder

Volkswagen gaat productie Wolfsburg verhogen
Volkswagen is van plan de productie bij de hoofdlocatie in Wolfsburg flink op te voeren. De productie moet daar stijgen tot 1 miljoen auto's per jaar.
Lees verder