Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zondag 12 augustus 2018

Autoweek: Rij-impressie: Volvo V90 Cross Country T5 AWD Ocean Race

Rij-impressie: Volvo V90 Cross Country T5 AWD Ocean Race
Hoewel deze Volvo V90 Cross Country vanwege zijn kleurenstelling haast als een concept-car oogt, is hij gewoon verkrijgbaar. De Ocean Race-versie zit vol verwijzingen naar de watersport.
Lees verder

Zijn Tijd Vooruit: Porsche Cayenne
In deze nieuwe rubriek kijken we niet voor-, maar achteruit, door de ogen van denkbeeldige ontwerpers die lang geleden een vooruitziende blik hadden. Vandaag: de Porsche Cayenne.
Lees verder

Investeerders klagen Elon Musk en Tesla aan
Verschillende investeerders hebben topman Elon Musk en zijn bedrijf Tesla aangeklaagd. Aanleiding is een tweet van afgelopen week waarin Musk zegt te overwegen om Tesla van de beurs te halen bij een koers van 420 dollar per aandeel. Het bericht leidde tot flinke commotie op de beurs in New York, waar de koers van het aandeel Tesla omhoog schoot.
Lees verder

In het Wild: Opel Admiral (1975)
De Insignia is anno 2018 het grootste model van Opel. Pakweg veertig jaar geleden lag dat wel anders. Deze rode Admiral behoorde namelijk tot een trio van Opel-giganten. In 1975 zag hij het levenslicht, maar sinds veertien jaar is hij bij ons op de Nederlandse wegen te vinden. Gert van Appeldoorn zag hem staan en schoot deze kiekjes.
Lees verder

De Tweeling: Renault Trafic - Tata Winger
Renaults eerste generatie Trafic is een bestelbus die het eindeloos lang heeft volgehouden. Sterker nog, de ruimtelijke Fransman is in India doodleuk nog nieuw te bestellen.
Lees verder

Rij-impressie: SsangYong Musso
Veel pick-ups worden vanaf het begin als zodanig ontworpen, om later eventueel gezelschap te krijgen van een SUV-broertje. SUV-specialist Ssangyong doet het echter andersom en voorziet de nog erg verse Rexton van een laadbak. Het resultaat heet Musso en is volgens SsangYong een SUT, ofwel een Sports Utility Truck.
Lees verder

Video: Skoda Fabia - Rij-impressie
Skoda geeft de Fabia een facelift, maar je moet drie keer kijken om het te zien. Of er onderhuids meer verandert? We zoeken het uit in een rij-impressie!
Lees verder