donderdag 23 augustus 2018

Autoweek: Skoda Kodiaq RS klaar voor lancering

Skoda Kodiaq RS klaar voor lancering
Skoda lanceert een sportieve topversie van de Kodiaq tijdens de Autosalon van Parijs: de Kodiaq RS. De Tsjechen hebben hun marketingmachine aangeslingerd en presenteren een nieuwe set teasers.
Lees verder

Rij-impressie: Renault Zoe R110 Limited
Enorme acceleraties, grote schermen en de nieuwste snufjes op het gebied van autonoom rijden. Dat is wat de kopers van een Tesla Model zo aanspreekt. De Renault Zoe is ook elektrisch, maar daarmee houdt de vergelijking op. Renault houdt het bij de Zoe zo simpel mogelijk; wel gaat het met de acceleratie telkens een stukje beter.
Lees verder

Mercedes-Benz pakt uit tijdens Caravan Salon
Morgen opent de Caravan Salon in Düsseldorf zijn poorten en Mercedes-Benz presenteert daar drie noviteiten.
Lees verder

Mazda neemt afscheid van hoofdontwerper Kevin Rice
Na vier jaar dienst te hebben gedaan als Design Director van Mazda's Europese afdeling, neemt Kevin Rice afscheid van het Japanse merk. Hij was medeverantwoordelijk voor de schetsen van de huidige MX-5 en CX-5.
Lees verder

Nieuwe motoren voor Mercedes E-klasse geprijsd
Het motorenpalet van de E-klasse is de laatste tijd behoorlijk aan verandering onderhevig. Met name op dieselvlak werd er geschoven met het motorenaanbod. Het leveringsgamma lijkt nu compleet en AutoWeek heeft direct alle prijzen.
Lees verder

Nederland Europese nummer één met laadpalen
Nederland heeft van alle Europese landen de meeste openbare laadpalen voor elektrische auto's. Van alle publieke laadpunten in Europa staat 28,1 procent in ons land. In 2030 moeten het er echter 54 keer zoveel zijn.
Lees verder

Lamborghini Aventador SVJ laat zich zien
Na een hele rits teasers is het vandaag opnieuw zover: Lamborghini laat wéér een nieuwe afbeelding van de Aventador SVJ zien. Ditmaal is echter het complete vooraanzicht in beeld.
Lees verder