donderdag 23 augustus 2018

Autoweek: Speciaal voor China: Volkswagen Gran Lavida

Speciaal voor China: Volkswagen Gran Lavida
Volkswagen breidt de chaos in zijn Chinese modellengamma uit met deze Gran Lavida Plus, een kruising tussen een hatchback en een stationwagen.
Lees verder

Kans op coupé onder Bentley Continental GT klein
Helaas. De kans dat Bentley met een sportcoupé onder de Continental GT komt, is erg klein. Dat blijkt uit een interview van van Engelse Autocar met Bentley-CEO Adrian Hallmark.
Lees verder

Video: Tracktest Honda Civic TCR
Het WTCC is afgelopen jaar opgegaan in het TCR-kampioenschap. Hoe anders is dat? Roy probeerde de race-auto van Tom Coronel om dat uit te zoeken.
Lees verder

BMW schetst Z4
BMW warmt nog één keer de gemoederen op voor de komst van de volledig nieuwe Z4. De complete auto wordt spoedig gepresenteerd tijdens het Concours d'Elegance Pebble Beach.
Lees verder

Heftig onder het mes: Hyundai Elantra
De Noord-Amerikaanse markt maakt kennis met een zeer ingrijpend bijgewerkte Hyundai Elantra, een auto die de Zuid-Koreanen in het thuisland Avente noemen.
Lees verder

Nieuwe Ford Explorer laat zich zien
Ford werkt aan een nieuwe Explorer, een auto die natuurlijk ook weer dienst gaat doen bij de politiekorpsen. Een Explorer Police Interceptor is in het openbaar betrapt en de auto laat praktisch niets meer tot de verbeelding over.
Lees verder

McLaren 600LT volgens MSO
McLaren brengt deze door McLaren Special Operations (MSO) aangepakte 600LT mee naar het Concours d'Elegance Pebble Beach. De auto dient als uithangbord van MSO's bonte verzameling accessoires.
Lees verder