Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 22 augustus 2018

Autoweek: Spionage: Renault Kadjar Phase 2

Spionage: Renault Kadjar Phase 2
Renault heeft een facelift van de Kadjar op stapel staan. De onthulling is nabij en dat betekent druk testwerk in de praktijk. Nederland wordt daarvoor door Renault dankbaar gebruikt als proeftuin, opnieuw wordt de Kadjar hier gespot. Ditmaal valt het Brabantse Asten de eer te beurt.
Lees verder

Mercedes-AMG CLA 45 voor het eerst in beeld
Natuurlijk verrijkt Mercedes-Benz zijn compacte modelfamilie met knalharde AMG-versies. Ook de nieuwe CLA-klasse krijgt straks een anabolenkuurtje en het is die auto die nu voor het eerst in beeld is verschenen.
Lees verder

Onderzoek naar autoheffingen VS vertraagd
De resultaten van het onderzoek dat moet uitwijzen of de Verenigde Staten hogere importheffingen op auto's kan instellen, laten voorlopig nog op zich wachten.
Lees verder

Video: Mazda CX-5 - Afscheid duurtest
Bij een eindstand van ruim 23.000 km sluiten we het zeven maanden durende Mazda-hoofdstuk af. Hoe beviel de CX-5?
Lees verder

Dit is de Opel GT X Experimental
Bij Opel werd in het diepste geheim gewerkt een een concept car die de koers van de komende jaren moet gaan bepalen. AutoWeek was daar bij aanwezig, maar mocht er niets over loslaten; tot nu, want vandaag gaat het doek van de GT X Experimental.
Lees verder

Ford Focus ST zonder plakkers
Daar is -ie weer: de Ford Focus ST. Ditmaal is de definitieve koets van de nieuwe hothatch wel héél goed in beeld verschenen.
Lees verder

McLaren 720S volgens Novitec
Tuner Novitec heeft zijn creativiteit losgelaten op de 720S. De supercar wordt naar tuningsmaatstaven vrij subtiel aangepakt.
Lees verder