Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 8 augustus 2018

Sjoerds Weetjes #89: Niet iedere VW Kever is een klassieker

Sjoerds Weetjes #89: Niet iedere VW Kever is een klassieker
"Het is haast niet te geloven, maar de allerlaatste Volkswagen Kever werd nog niet zo heel lang geleden gebouwd. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen speurde een van de allerlaatste Kevers wereldwijd op en neemt u mee naar de laatste dagen van het legendarische model." Klik hier om de video te bekijken op YouTube.
Lees verder

ANWB autotest: Volkswagen up! GTI
"Een hedendaagse, hete hatchback is niet alleen duur; hij vereist ook professionele rijervaring. De Volkswagen Up! GTI maakt dit begeerlijke type auto letterlijk en figuurlijk voor iedereen bereikbaar." https://www.anwb.nl/auto/tests/autotests/autotest/VOLKSWAGEN/UP%21/2863
Lees verder

Volkswagen Polo GTI vs. Ford Fiesta ST - AutoWeek Dubbeltest
"Hoe ze tot hun 200 pk komen verschilt nogal, de Ford Fiesta ST doet het bijvoorbeeld met een 1.5 driecilinder, de VW Polo GTI leent gewoon de 2.0 TSI van grote broer Golf GTI. Hoe verhouden deze twee nieuwe bommetjes in het B-segment zich tot elkaar?" Klik hier om de video op AutoWeek.nl te bekijken.
Lees verder

Nederland kiest massaal voor sportieve Polo R-Line
Al meer dan 1.000 Polo's met R-Line stylingR-Line sportief én bereikbaar: vanaf € 586Het R-Line exterieurpakket onderstreept de sportiviteit van de Polo met onder meer dynamisch gestileerde R-Line bumpers, een R-Line grille en een dakspoiler. Fraaie details als de R-Line zijdorpels en R-Line logo's maken de sportieve looks compleet. Het pakket is leverbaar op de...
Lees verder

Volkswagen Touareg - Rij-impressie
In deze uitgebreide video stelt AutoWeek-redacteur Jan Lemkes de nieuwe Volkswagen Touareg aan je voor. Klik hier om de video op AutoWeek.nl te bekijken.
Lees verder