dinsdag 11 september 2018

AMT: Hoe werken de nieuwe APK-regels?

Hoe werken de nieuwe APK-regels?
Is het roetfilter nog aanwezig? Staan de mistlampen goed? Gaan alle controlelampjes uit? Sinds 20 mei gelden een aantal nieuwe regels in de APK. Hoe zijn je ervaringen met die nieuwe regels? Deel ze en scoor een verrassende AMT-goodiebag.
Lees verder

Kennissessie: bandenklachten de baas
Een trilling in de band? Vreemde slijtage van het profiel? Hoe repareer je die lekke band goed? En hoe geef je eigenlijk een goed advies aan je klant als het op banden aankomt. Dagelijks kom je bandenproblemen tegen in de werkplaats, maar hoe beoordeel je zo'n probleem? Is het een productiefout, of is de klant zelf de oorzaak van die bult aan de bandwang? Experts van Apollo Vredestein geven je middels praktische voorbeelden antwoord.
Lees verder

Nieuw online platform helpt bij aanschaf en opbouw bedrijfswagen
Je bent ZZP diagnosetechnicus, schade-expert of zoekt juist naar slimme bestelauto's voor de distributie van onderdelen. Waar vind je dan antwoord op vragen als: Hoe richt ik de bedrijfswagen in? En hoe beveilig ik de auto? Er is een nieuw online platform gelanceerd dat jou als ondernemer helpt bij het maken van de juiste keuzes in het aanschaf- en opbouwtraject van jouw bedrijfswagen.
Lees verder