Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 10 september 2018

AMT: Mercedes-Benz EQC, splinternieuw maar vooruitstrevend?

Mercedes-Benz EQC, splinternieuw maar vooruitstrevend?
Dinsdag volgden we zeven workshops in de omgeving van Stockholm Zweden met betrekking tot (technische) details van de eerste EV onder EQ label van Mercedes-Benz. Reikhalzend werd er naar uitgekeken. Pakt het grote Daimler Tesla en anderen in qua EV-techniek? Dinsdagavond volgde de onthulling, tijd om de details te delen van de Mercedes-Benz EQC.
Lees verder

Volvo Trucks introduceert nieuwe services voor maximale uptime
Volvo Trucks introduceert nu nieuwe methoden om kritieke onderdelen in real-time te bewaken en te analyseren. Hiermee kunnen mogelijke storingen worden verholpen voordat activiteiten van klanten worden onderbroken. In Zweden is een nieuwe bandenmanagementservice geïntroduceerd en in Europa is een groot proefproject voor geavanceerde bewaking van trucks gestart. Maar ook door het toepassen van zelflerende systemen kan de nauwkeurigheid in het voorspellen en voorkomen van ongeplande stops nog...
Lees verder

De nieuwe Fiat 500X: Firefly Turbomotoren en een intensieve upgrade.
De Fiat 500X heeft zowel uiterlijk als technisch een upgrade gekregen: nieuwe looks, nieuwe turbobenzinemotoren en nieuwe technologie. Hiermee voldoet de Italiaanse SUV tegemoet aan de nieuwste eisen in de snel veranderende wereld van de mobiliteit.
Lees verder