Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 26 september 2018

Autofans: Alles wat je moet weten over de Suzuki Jimny 2018

AUTOFANS
Alles wat je moet weten over de Suzuki Jimny 2018
Videotips Een Mercedes G-Klasse met dwerggroei, het zou niet mogen werken... maar het doet dat toch! In de vorm van deze epische Suzuki Jimny. Wat je juist over deze kleine offroader moet weten? Een Mercedes G-Klasse met dwerggroei, het zou niet mogen werken... maar het doet dat toch! In de vorm van deze epische Suzuki Jimny. Wat je juist over deze kleine offroader moet weten? Europese autosegmentatie: BAuto type: SUV/CrossoverModel: Jimny
Lees verder

Officieel: Volvo V60 Cross Country (2018)
Net zoals grote broer V90 krijgt de V60 in deze SUV-tijden nog een Cross Country-derivaat. Die doet het met meer bodemvrijheid en vierwielaandrijving om de Zweedse skogen te baas te kunnen. Al mag je er natuurlijk ook mee pronken in de binnenstad.
Lees verder

Brabus 700 Widestar: G met 700 paarden
Mercedes mag dan wel een nieuwe generatie van de G hebben gelanceerd, voor de tuningshuizen verandert er in de praktijk weinig. Want ook van deze iteratie proberen tuners een compleet monster te maken. Tuners zoals Brabus, die de 700 Widestar klaar hebben. En die 700 staat heus niet voor het aantal cc...
Lees verder

Volkswagen gaat samen met HP onderdelen 3D-metaalprinten
Volkswagen en technologiereus HP slaan de handen in elkaar om 3D-onderdelen te printen in massaproductie voor de automobielsector. Binnenkort een 3D-geprinte Golf op je oprit?
Lees verder

Officieel: Hyundai i30 Fastback N is snelle bak (2018)
Een jaartje na de lancering van de fel gelauwerde i30 N Hatchback is Hyundai nu klaar met het N-derivaat van de i30 Fastback. Die neemt het recept van de vijfdeurs over en smeert het over de strakgelijnde sedan. Met maximaal 275 pk onder de kap.
Lees verder