Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 12 september 2018

Autofans: Belgische dieselverkoop voorbije maanden terug in de lift

AUTOFANS
Belgische dieselverkoop voorbije maanden terug in de lift
Na maanden klappen te krijgen van imago-besmeurende campagnes, gestegen brandstofprijzen en een drab aan negatieve berichtgeving zit de verkoop van de diesel in ons Belgenland terug in de lift. Wat is er aan de hand?
Lees verder

Bugatti klaar voor familie-uitbreiding: Sedan of SUV?
Sinds ex-Audi Sport & -Lamborghini baas Stephan Winkelmann aan het roer staat van Bugatti heeft het Franse merk op korte tijd een interessante evolutie doorgemaakt. De komst van een tweede model, de Divo, bijvoorbeeld. Al staat er nog een model in de pijplijn, eentje voor gefortuneerde families.
Lees verder

Volkswagen Group herschudt merkenportefeuille
Volkswagen gaat een potje Yahtzee spelen met haar merken, en ze vervolgens herverdelen. De duurdere merken zouden zo in een aparte groep worden ondergebracht.
Lees verder

Tesla brengt Model 3 mee naar Parijs
In de VS zijn de leveringen al even aan de gang van Tesla's meest betaalbare elektrowagen, in Europa moeten we nog braaf wachten tot volgend jaar. Om de aandacht terug wat aan te zwengelen zal Tesla haar Model 3 neerpoten op het autosalon van Parijs. Om de lichtstad van een toefje elektriciteit te voorzien.
Lees verder

Officieel: Mercedes GLE (2018)
Eén van de pioniers van het Duitse SUV-gamma steekt in het nieuw. De vierde generatie alweer die een rits hypermoderne technologie injecteert in de statige SUV. Wat je moet weten over de nieuwe generatie Mercedes GLE?
Lees verder