maandag 10 september 2018

Autofans: Dragrace: Mégane RS vs Civic Type R vs Leon Cupra R vs i30 N vs 308 GTI

AUTOFANS
Dragrace: Mégane RS vs Civic Type R vs Leon Cupra R vs i30 N vs 308 GTI
Videotipshot hatch Waar is de tijd dat een c-segment Hot Hatch 200 pk had. Ver weg, want de huidige generatie moet er minstens 50 meer hebben. De Peugeot 308 GTi doet het met 270 pk, de Huyndai i30 N met 275 pk, de Mégane RS met 280 pk, de Seat Leon Cupra R met 310 pk en de Honda Civic Type R met 320 pk. Pk's zeggen natuurlijk niet alles, tijd voor een dragrace! Waar is de tijd dat een c-segment Hot Hatch 200 pk had. Ver weg, want de huidige generatie moet er minstens 50 meer...
Lees verder

Is dit de zotste hypercar garage in de wereld?
Supercars We hebben al veel indrukwekkende garage's zien passeren dankzij Schmee. Deze is er toch weer ééntje die er met vlag en wimpel bovenuit steekt. Nee, niet in Dubai, Manny Khoshbin's garage staat "gewoon" in California. Manny Khoshbin is naar eigen zeggen een self made man die zijn fortuin in immobiliën heeft gemaakt. Hij heeft een unieke smaak. Unieke in de zin van "exclusief". Bijna al zijn hypercars zijn volledig gepersonaliseerd en one-off-one. We hebben al veel...
Lees verder

De Leaf in politietrim is best stoer
De Nismo versie van de Leaf was al geen slechte poging, maar geen betere manier om een auto stoerder te maken dan hem over te hevelen aan onze blauwgezinde gezagsdragers. Zelf voor de Nissan Leaf ga je nu uit de weg. Al is dat zwaailicht wel heel klein uitgevallen.
Lees verder

VinFast komt met knap gerief naar Parijs
VinFast zal je voor het eerst op het autosalon in Parijs terugvinden met twee nieuwe creaties. Een sedan en een SUV zijn de eerste wapenfeiten.
Lees verder

VinFast komt met knap grief naar Parijs
VinFast zal je voor het eerst op het autosalon in Parijs terugvinden met twee nieuwe creaties. Een sedan en een SUV zijn de eerste wapenfeiten.
Lees verder