Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 27 september 2018

Autofans: Drivy: Meer zekerheid met nazicht bij autodelen

AUTOFANS
Drivy: Meer zekerheid met nazicht bij autodelen
Je eigen auto verhuren aan wildvreemden via een app, zou jij dat zien zitten? Dat is het concept van het bedrijf Drivy, maar blijkbaar happen nog niet genoeg potentiƫle verhuurders toe. Daarom heeft Drivy een akkoord getekend met Auto5 en Midas.
Lees verder

Tesla draait op vrijwilligers
Amerikanen die het voorbije weekend hun nieuwe Tesla in ontvangst gingen nemen, werden met open armen ontvangen… door andere Tesla-klanten. Huh?
Lees verder

Droomjob: auto's kopen voor iemand anders
Fun Tyler Hoover van Youtube-kanaal Hoovies Garage is hier geen onbekende. Hij is een dwangmatige koper van auto's die elke verstandige mens links zou laten liggen en heeft zo op korte tijd een grote, zij het niet altijd even indrukwekkende autocollectie opgebouwd. Maar via zijn kanaal is hij uitgenodigd door een 21-jarige Drew uit zijn thuisstaat Kansas om een kijkje te komen nemen naar de collectie die hij heeft samengesteld. In tegenstelling tot Hoovers halve autokerkhof, staat in de...
Lees verder

Rijtest: Mercedes G 500 (2018)
In 1979 gelanceerd en toch nog maar aan de tweede generatie. Is deze G-Klasse het beste bewijs dat je een winnend team nooit hoeft te wijzigen? Klim even mij in een icoon van de terreinwagenwereld. Of beter nog: zijn opvolger.
Lees verder

VAB voert autodelen in bij leswagens rijschool
Autodelen is een fenomeen in opmars. Ook bij de VAB Rijschool hebben ze dat gezien. Vanaf eind september verhuren ze hun leswagens aan leerling-autobestuurders.
Lees verder