zaterdag 8 september 2018

Autofans: Jeep Cherokee krijgt neuscorrectie en verliest 90 kg

AUTOFANS
Jeep Cherokee krijgt neuscorrectie en verliest 90 kg
UPDATE: Nu met motorinfo Een welverdiende facelift, een gedegen gewichtsverlies, verbeterde materialen en extra interieurruimte. Veel meer kon de Jeep Cherokee zich niet wensen.
Lees verder

Wacht, wat?! Abarth heeft 500X met Alfa 4C-motor ontwikkeld
500 en 124 Spider, dat zijn de twee Fiat-modellen waar Abarth een derivaat van heeft. Al heeft het ook diep in de testcatacomben een Abarth 500X staan met de 1.75 turbobenzine vanuit de Alfa Romeo 4C. En toch... Non succederà mai, volgens Abarth. Spijtig.
Lees verder

Toyo's voor de Toyota! - Project Yaris TS
FunProject Ts Na lang zoeken, zweten en zwoegen steekt er eindelijk nieuw rubber onder de Yaris van Yves. Het ideale moment om even stil te staan bij de evolutie tot nog toe! Na lang zoeken, zweten en zwoegen steekt er eindelijk nieuw rubber onder de Yaris van Yves. Het ideale moment om even stil te staan bij de evolutie tot nog toe!
Lees verder

Klappen maar: 9 auto's met uitklaplichten
In de jaren 80 waren ze erg hip, maar eens de jaren 90 eraan kwamen verdwenen ze uit het straatbeeld. We hebben het over auto's met koplampen die je overdag gewoon kon doen verdwijnen.
Lees verder

BMW kondigt X3 M en X4 M aan (2018)
De kogel is wederom door het heilige huisje, de M-familie krijgt er twee leden bij. Twee SUV's, de X3 M en X4 M. Het Duitse merk laat beide rakkers uit tijdens het DTM raceweekend aan de Nürburgring om te zien wat ze in hun mars hebben.
Lees verder