dinsdag 11 september 2018

Autofans: Lightyear One: elektrokar die zichzelf van stroom voorziet

AUTOFANS
Lightyear One: elektrokar die zichzelf van stroom voorziet
Een elektrische auto die je bij een hele maand gebruik niet in het stopcontact moet steken, het klinkt als een complete utopie. Toch denkt het Nederlandse Lightyear de heilige graal te hebben ontdekt. En met de One willen ze een auto lanceren die van het stopcontact eerder een uitzondering, dan de norm maakt.
Lees verder

Rijtest: Jaguar F-Type SVR (2018)
Met veel lawaai rolt de F-Type SVR door de straat. Hoofden draaien, hij is talk of the town. Maar is de "F SVR" een supercar, of gewoon wat spierballengerol van de Britse ingenieurs?
Lees verder

Lexus bouwt terug een diesel!
Nee, je moet binnenkort geen IS 220d bij de dealer verwachten. Want ter land blijft Lexus vast aan hybridemotoren op benzinepeut. Ter zee gaan ze wel aan de dieselkracht. Jawel, Lexus bouwt een boot, de LY 650.
Lees verder

Mercedes schetst nieuwe GLE
Met de onthulling van de EQC achter de rug kan Mercedes de hypetrein starten voor het volgende nieuwe product van het merk met de ster. Dat zal volgens de roadmap de nieuwe generatie GLE zijn. Een eerste schets daarvan toont alvast een evolutionair design.
Lees verder

Giles Taylor van Rolls-Royce naar FAW
Giles Taylor heeft zijn post bij Rolls-Royce als hoofd van de designafdeling verlaten om een positieve invloed te verschaffen aan FAW, een Chinees staatsbedrijf.
Lees verder