donderdag 13 september 2018

Autofans: Nissan Pulsar in alle stilte op pensioen (2018)

AUTOFANS
Nissan Pulsar in alle stilte op pensioen (2018)
In 2014 vroegen we ons nog openlijk af wat de Pulsar kon betekenen in het C-segment, vier jaar later blijken we een antwoord te hebben; Niets. Waardoor het Japanse merk besloten heeft de commerciƫle flop op vroegtijdig pensioen te sturen.
Lees verder

Bedankt: Autofans wordt 10 jaar!
Vandaag is een speciale dag voor Autofans. Onze website werd exact 10 jaar geleden gelanceerd. En dat hebben we ook aan jullie, onze lezers te danken. Of er veel veranderd is in die tijd? Toch wel wat.
Lees verder

Lexus ES krijgt digitale zijspiegels!
Het goede nieuws? De Lexus ES is klaar voor digitale zijspiegels. Het slechte nieuws? Door de lokale regelgeving is dit momenteel nog verboden in ons Belgenland. Waardoor Lexus de spiegels (initieel) enkel in Japan zal commercialiseren.
Lees verder

DS 3 Crossback E-Tense breekt los
Dat DS dringend nieuwe modellen nodig heeft is misschien wel een understatement. De 7 Crossback is een eerste van die nieuwe lichting, binnenkort komt daar de - al lang geanticipeerde - 3 Crossback bij. Die is in Frankrijk al boven water gekomen, in elektrische E-Tense-uitvoering. Jawel, een elektrische DS 3... nu zijn we aan het praten, DS.
Lees verder

Officieel: Ford Galaxy en S-Max alive and kicking met facelift (2018)
Hoe Ford ontkracht dat de Galaxy en S-max vroegtijdig op pensioen moeten? Door een facelift te lanceren tiens! Eentje die vooral technische nieuwigheden lanceert zoals een 240 pk sterke diesel. En daarnaast roodgekleurde remklauwen voor de ST-Line-versie. Wat meer zoek je in een monovolume?
Lees verder