woensdag 12 september 2018

Autofans: Officieel: Renault Kadjar facelift (2018)

AUTOFANS
Officieel: Renault Kadjar facelift (2018)
De Franse rakkers bij Renault hebben besloten de Kadjar een lichte bijpuntsessie te geven. Met nieuwe motoren, opgefriste technologie en subtiel aangepaste looks moet de compacte crossover weer enkele jaartjes verder kunnen.
Lees verder

Wald gaat loos op Lexus LS
Elk automerk heeft zijn vaste tuningshuizen. Wald, dat neemt het liefst gerief van Lexus onder handen. Zoals de nieuwe LS bijvoorbeeld. Die limousine krijgt wat uiterlijke opsmuk van de tuner. Waardoor fout misschien nog net dat tikkeltje fouter wordt.
Lees verder

Subaru XV e-Boxer is hybride Subbie
Subaru heeft opnieuw een hybride variant van de XV crossover gepresenteerd. Of die de oversteek naar Europa maakt, is echter nog onduidelijk.
Lees verder

Aston Martin springt op elektrokar met Rapide E
Aston Martin licht een tipje van de sluier van haar Rapide E, het eerste volledig elektrische product van de Britse sportwagenfabrikant. Hoeveel kWh aan batterij er onder de kap van zo'n Rapide gaat?
Lees verder

Officieel: Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept (2018)
Citroën is klaar met haar allereerste plug-inhybride maar wil je eerst nog graag even op een conceptversie daarvan laten gapen. Al bevat die conceptrakker alle techniek al die de uiteindelijke productieversie van de C5 Aircross Hybrid zal krijgen.
Lees verder