zondag 16 september 2018

Autofans: Officieel: Toyota Yaris GR Sport is... hybride?! (2018)

AUTOFANS
Officieel: Toyota Yaris GR Sport is... hybride?! (2018)
Toyota is klaar met een massaproductie-afgeleide van de op onze redactie fel gelauwerde Yaris GRMN. Die Yaris GR Sport krijgt componenten over van de GRMN en werpt een hybride-aandrijflijn in de mix. Is de hybride-hothatch geboren?
Lees verder

Beestig: Mazda RX-7 vliegt Belgische heuvel op [POV]
Videotips Nood aan je dagelijks portie adrenaline? Dan moet je zeker deze video bekijken waarin je POV meegenomen wordt in een Mazda RX-7 die de Tros Marets Hillclimb aanvalt in Malmedy. Racen is intens, hillclimbs zijn gewoon van de pot gerukt... Nood aan je dagelijks portie adrenaline? Dan moet je zeker deze video bekijken waarin je POV meegenomen wordt in een Mazda RX-7 die de Tros Marets Hillclimb aanvalt in Malmedy. Racen is intens, hillclimbs zijn gewoon van de pot...
Lees verder

Deze Ford Mustang Raptor render is badass
Een Mustang met het uiterlijk van een Ford F-150 Raptor en grondspeling om de hoogste Belgische bergen te beklimmen. Nu nog een render maar er zal wel ergens een gekke Amerikaan zijn die dit volledig ziet zitten.
Lees verder

WIN: Knal over Mettet met een VW FunCup!
Autofans heeft twee plaatsen verzilverd in een blinkende Fun Cup Racer van Volkswagen. Zin om over het circuit van Mettet te knallen tijdens de introductiesessie van 11 oktober? Natuurlijk heb je zin!
Lees verder

Deze BMW iNEXT rolt in 2021 de baan op
Naast de 7 Reeks en i8 plot BMW een nieuw vlaggenschip. Dat schip krijgen we voor het eerst te zien in de vorm van deze iNEXT concept en mag gerust het prefix "Ruimte-" dragen. Stap even mee naar 2021.
Lees verder