Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 28 september 2018

Autofans: Smart Forease doet ons met weemoed terugdenken aan Crossblade

AUTOFANS
Smart Forease doet ons met weemoed terugdenken aan Crossblade
De lolligste smart ooit gemaakt? Nee, niet één of ander Brabus-derivaat, wel de Crossblade. Het Duitse merk komt nu met een moderne interpretatie op de proppen in de vorm van deze forease. Al gaat het weliswaar over een concept.
Lees verder

Project Black S Prototype zet weer even EU-spotlight op Infiniti
De Japanse luxedivisie van Nissan, Infiniti, zal op het autosalon van Parijs een opgepoetste versie van haar Project Black S tonen. Waardoor heel Europa weer even kortstondig weet heeft van het merk op onze bodem.
Lees verder

Officieel: Audi SQ2 doet het met 300 pk (2018)
Audi parkeert een nieuwe product in haar S-gamma. Niet één of andere stationwagen, wel een crossover. De SQ2 is een feit met maar liefst 300 pk. Niet slecht voor een instapmodel...
Lees verder

Lexus ES aan de prijs: vergelijk met de concurrentie (2018)
De Lexus GS is niet meer, want het Japanse luxemerk van Toyota heeft besloten de nieuwe generatie ES naar onze contreien te halen om rakkers zoals de Audi A6, Mercedes E-Klasse en BMW 5 Reeks te bekampen. Vanaf vandaag hebben we een prijs maar is die interessant genoeg om Duits-kopende klanten aan te werven?
Lees verder

Deze gemaskerde rakker is waarschijnlijk Audi R8 facelift
Op 2 oktober zijn we volledig zeker van deze veronderstelling want dan belooft Audi in Parijs het doek te verwijderen. Wat er daaronder schuil gaat is waarschijnlijk de facelift van de Audi R8. Of een nieuwe crossover, met die Duitsers weet je nooit natuurlijk...
Lees verder