donderdag 13 september 2018

Automobiel Management: Jasper Steffens gekozen als voorzitter Raad van Advies van de EV Coöperatie

Jasper Steffens gekozen als voorzitter Raad van Advies van de EV Coöperatie
Jasper Steffens, eigenaar van innovatie-adviesbureau ThunderMinds en partner bij het werving- en selectiebureau Crossroads Executive Solutions, is gekozen als voorzitter van de Raad van Advies van de recent opgerichte EV Coöperatie. Deze coöperatie wil als projectbureau en als publiek-private samenwerkingsorganisatie de transitie naar elektrisch vervoer (batterij en waterstof) versnellen.
Lees verder

EV App geeft antwoord op vragen over elektrisch rijden
In deze nieuwe app is alle praktische informatie verzameld over het kiezen en rijden van een elektrische auto. Van laadpas tot actieradius in de praktijk en van fiscale regels tot rijden in het buitenland: het is allemaal te vinden in de EV App.
Lees verder

Fource intensiveert relatie met Turbo's Hoet
Vanaf vandaag wordt de relatie tussen Fource Automotive source en turboleverancier Turbo's Hoet opgeschroefd. De twee bedrijven zien alleen maar voordelen in een intensievere samenwerking.
Lees verder

Duitsers willen steun voor bezitters diesel
De Duitse consumentenorganisatie Verbraucherzentrale Bundesverbands (VZBV) wil dat bezitters van een dieselauto die getroffen zijn door de vele dieselverboden in de steden financieel gecompenseerd worden.
Lees verder

'Ford mogelijk weg uit Europa'
Ford trekt zich mogelijk helemaal terug uit Europa of zal de Europese business in ieder geval drastisch inkrimpen.
Lees verder

BMW stopt in de VS met diesels
BMW stopt met de verkoop van dieselauto's in de Verenigde Staten. Lopende modellen worden uit het aanbod weggehaald en nieuwe BMW's met een dieselmotor zullen niet meer voor Amerikaanse klanten te koop zijn.
Lees verder

Volkswagen gaat onderdelen 3D printen
Volkswagen gaat bepaalde metalen onderdelen op grote schaal uit de 3D printer laten komen. Het gaat in eerste instantie bijvoorbeeld om de knop op de versnellingspook of de belettering die achterop auto's wordt aangebracht. Maar binnen twee tot drie jaar wil VW ook meer structurele onderdelen zoals zuigers massaal via deze technologie fabriceren.
Lees verder