Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 13 september 2018

Autoweek: AutoWeek-lezer Spot Nürburgring-special

AutoWeek-lezer Spot Nürburgring-special
Je hebt fanaten die elk weekend hun camera's langs dé Ring nabij het Duitse Nürburg opstellen, maar wat komt er dan allemaal voorbij de lens gereden? AutoWeek-lezer Jeroen Westhuis belandde een weekend tussen de testcoureurs en kwam al dit nieuws tegen. Tijd om eens te zien wat hij allemaal heeft gespot.
Lees verder

'Volkswagen Beetle definitief ten einde'
In Nederland staat de Volkswagen Beetle al een tijdje niet meer in de configurator en over het definitieve einde wordt al even gesproken, maar nu lijkt het moment dan toch daar.
Lees verder

Prijzen vernieuwde Suzuki Vitara bekend
Eind juli trok Suzuki het doek van de vernieuwde Vitara. Nu hangen de Japanners een prijskaartje aan de compacte SUV.
Lees verder

Skoda laat opnieuw Kodiaq RS zien
Skoda gaat nog even door met het teasen van de snelle Kodiaq RS. Eerst stond de auto in het donker met alleen de stadslichten aan, nu schijnt er iets meer door.
Lees verder

Campagne tegen appen in het verkeer van start
Een langdurige campagne moet het gebruik van sociale media op de fiets en achter het stuur terugdringen. Er komen spotjes op radio en televisie, maar ook op sociale media en de bioscoop. Verder zal op borden langs de weg op het gevaar worden gewezen.
Lees verder

BMW en Rotterdam stimuleren elektrisch rijden
BMW is de samenwerking aangegaan met de gemeente Rotterdam. Onder de noemer 'Electric City Drive' is het de bedoeling het elektrisch door de stad rijden met plug-inhybrides te stimuleren.
Lees verder

Kia Proceed gepresenteerd
Kia pakt stevig door met zijn nieuwe Ceed. De compacte middenklasser is er al als hatchback en als Sportswagon en vandaag voegen de Koreanen een derde versie aan de Ceed-familie toe: de Proceed.
Lees verder