Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 11 september 2018

Autoweek: Ford schrapt Focus Active voor VS

Ford schrapt Focus Active voor VS
In het voorjaar werd bekend dat Ford zich in de VS vrijwel volledig gaat toeleggen op SUV's en pick-up-trucks. Behalve de Mustang zou alleen de Focus Active als reguliere auto worden gevoerd, maar de importtarieven op in China gebouwde voertuigen gooien roet in het eten. De productie naar de VS verplaatsen kan volgens Ford niet uit.
Lees verder

Video: Audi A6 Avant - Rij-impressie
Na sedans A6 en A8, sportief gelijnde vijfdeurs A7 en de nodige SUV's is het nu tijd voor de eerste stationwagen die Audi's laatste designfilosofie volgt. De bagageruimte van de nieuwe A6 Avant bleef exact gelijk aan die van het uitgaande model, maar verder is alles anders.
Lees verder

Mercedes-Benz Vans onthult Vision Urbanetic
Een nieuwe blik in de toekomst is daar, want zo wil Mercedes-Benz Vans het stadsleven over tientallen jaren organiseren. Dit is hun nieuwe mobiliteitsconcept Vision Urbanetic.
Lees verder

Gesnapt: gefacelifte Land Rover Discovery Sport
Freelander-opvolger Discovery Sport staat een kleine vier jaar in de orderboeken. Tijd voor een facelift, en wat voor een!
Lees verder

Weblog: Waar gaat het heen met Fiat?
Na een vakantie in Italiƫ en het bericht dat Fiat stopt met de productie van de Punto, blijf ik veel aan het merk denken. Misschien komt het wel door mijn sympathie voor de Italianen, het prachtige landschap, de rijke cultuur, het heerlijke eten en ook de ronduit geniale auto's die het land voortbracht. Nog even afgezien van de paradepaarden als Ferrari, Maserati en Lamborghini. Nee, ik doel veel meer op de gewone gebruiksauto's en dan vooral de kleine modellen, met als bekende voorbeelden de ...
Lees verder

Mercedes-Benz schetst nieuwe GLE-klasse
Mercedes-Benz blijft fanatiek teasen met de nieuwe GLE-klasse en ook vandaag krijgen we weer iets van de nieuwe SUV te zien.
Lees verder

Aston Martins nieuwe fabriek wordt EV-centrum
Aston Martin heeft bevestigd dat zijn nieuwe fabriek in het in Wales gelegen St. Athan de locatie wordt waar het merk zich volledig bezig gaat houden met de ontwikkeling van elektrische auto's.
Lees verder