vrijdag 14 september 2018

Autoweek: Kia Ceed GT is los

Kia Ceed GT is los
Zojuist werd de Kia Proceed aan de wereld voorgesteld, maar er is meer Ceed-nieuws onder de zon. Dít is namelijk de nieuwe GT-versie van de Ceed hatchback!
Lees verder

Lexus UX ook als 200 naar Nederland
Onlangs reden we onze eerste meters met Lexus' nieuwe cross-over, de UX 250h. Wie echt niet aan hybride-techniek kan wennen, hoeft de UX niet te laten staan: ook de UX 200 komt naar Nederland.
Lees verder

Video: Alpina B10 3.3 - Op de Rollenbank
Alpina is een vreemde eend in de bijt. Iedereen weet dat het opgepepte BMW's zijn, maar toch krijg je ruzie met de liefhebbers als je zo'n auto een BMW noemt. Een Alpina, wordt namelijk in de BMW-fabriek door mensen van Alpina gebouwd en is ook op kenteken een Alpina. Door een herenakkoord met BMW mogen Alpina's niet méér vermogen leveren dan het vergelijkbare model van BMW. Maar de ervaring leert, dat dit met voeten wordt getreden. Het moet wel vreemd lopen als de auto van René van Goor, ...
Lees verder

Onthuld: DS 3 Crossback
Zojuist is in Parijs het doek getrokken van de DS3 Crossback en de locatie van het feest is niet willekeurig. Wij hebben alle ins en outs van dit nieuwe mode-accessoire van de luxe-tak van Citroën.
Lees verder

Prijzen Kia Ceed Sportswagon bekend
Kia heeft veel te melden omtrent de Ceed. Vandaag presenteerde het merk de Proceed en de GT-versies van de Ceed hatchback en nu hebben we de prijzen van de Ceed Sportswagon te pakken!
Lees verder

Toyota viert 20 jaar Yaris en pakt uit
Toyota's Yaris blaast zijn twintigste kaarsje uit en de Nederlandse importeur laat dat niet ongemerkt voorbijgaan. De Yaris komt niet alleen beschikbaar in een feestelijke verjaardagseditie, maar ook in een met sportieve aankleding volgehangen variant.
Lees verder

Jaguar XE SV Project 8 zet ronderecord
Jaguar benadrukt graag nog even dat zijn XE SV Project 8 een bloedsnelle machine is. De heftige sportsedan mag zich voortaan de snelste vierdeurs sedan noemen op WeatherTech Laguna Seca Raceway in de Amerikaanse staat Californië.
Lees verder