dinsdag 11 september 2018

Autoweek: Lexus LY 650 is nieuw vlaggenschip

Lexus LY 650 is nieuw vlaggenschip
Lexus heeft een vooruitblik getoond op een nieuw vlaggenschip. Het gevaarte draagt de naam LY 650 en heeft een krachtbron van... Volvo!
Lees verder

Hyundai schroeft productievolume Turkije op
Hyundai gaat de het aantal modellen dat het in Turkije produceert verdubbelen. Naast de i10 en i20 moeten op termijn ook een kleine sedan en een SUV in Izmit van de band lopen.
Lees verder

Nissan Kicks voor India krijgt nieuwe basis
Nissan brengt zijn cross-over Kicks ook naar India, maar aldaar droogt de auto net even anders op dan hoe we het model al sinds 2016 kennen.
Lees verder

Waarom Automobili Amos de Delta Futurista creëerde
'Why, Eugenio?' Dat is de enige vraag waarvan Eugenio Amos hoopte dat die zou worden gesteld tijdens de presentatie van de Lancia Delta Futurista. Dit is de uitleg van de oprichter van Automobili Amos over de productie van het 330 pk sterke groene beest.
Lees verder

Leveringsgamma Dacia Duster tijdelijk uitgekleed
Wie gaat winkelen voor een Dacia Duster kijkt ongetwijfeld gek op van het motorenaanbod. Tijdelijk levert de Nederlandse importeur slechts één motorversie.
Lees verder

Gesnapt: nieuwe Skoda Rapid 'Spaceback'
Er zijn foto's opgedoken van de opvolger van de Skoda Rapid, een auto die net even anders in de markt wordt gezet dan het huidige model.
Lees verder

McDonald's plaatst laadpalen bij restaurants
Bezoekers van McDonald's kunnen binnenkort bij het leeuwendeel van de Nederlandse restaurants naast hun lege maag ook de lege batterij van hun elektrische auto vullen. Het restaurantbedrijf kondigde dinsdag een samenwerking aan met energiebedrijf Nuon voor de plaatsing van snellaadpalen.
Lees verder