Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 28 september 2018

Autoweek: Mercedes-AMG Project One heet nu 'One'

Mercedes-AMG Project One heet nu 'One'
Mercedes-AMG werkt al enige jaren aan een hypercar waarin F1-techniek is verwerkt. Die nieuwkomer kennen we tot op heden als Project One, maar de auto krijgt nu een andere naam.
Lees verder

Pininfarina belicht PF0
Automobili Pininfarina toont weer een teaser van de op stapel staande PF0 én laat weten dat het een samenwerking aangaat met Rimac.
Lees verder

Audi teast (vermoedelijk) facelift-R8
Op Twitter belooft Audi dat het op 2 oktober in Parijs het doek trekt van een niet nader omschreven auto die vooralsnog onder een doek schuilgaat. Wij doen een gok: de gefacelifte R8.
Lees verder

Smart toont Forease Concept
Smart brengt deze Forease Concept mee naar Parijs, een open studiemodel waarmee het merk onder andere knipoogt naar de opmerkelijke Crossblade uit 2001.
Lees verder

Flippers Mercedes B-klasse politie vastgelijmd
Het AD komt vandaag met een tamelijk bizarre vondst over de Mercedessen B-klasse die bij de politie de bekende Volkswagens Touran gaan vervangen: de schakelflippers zijn vastgelijmd.
Lees verder

Grotere accu's voor BMW i3 en I3s
BMW komt met een update voor de BMW i3. Het is niet zo'n rigoureuze facelift als vorig jaar zomer, maar nu puur op technisch vlak. Een nieuw accupakket brengt de elektrische BMW voortaan een stuk verder.
Lees verder

250.000 keer Skoda Kodiaq
Sinds zijn werelddebuut een kleine twee jaar geleden zagen 250.000 Kodiaqs het levenslicht. Skoda spreekt van een verkooptopper, terwijl dat in Nederland eigenlijk best meevalt.
Lees verder