Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 14 september 2018

Autoweek: Nieuwe CEO voor Lotus

Nieuwe CEO voor Lotus
Lotus heeft aangekondigd wie zijn nieuwe CEO is. Phil Popman wordt naar voren geschoven als de vervanger van de eerder dit jaar opgestapte Jean-Marc Gales.
Lees verder

Mercedes-Benz teast A35 AMG
Natuurlijk krijgt ook de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse een knalharde AMG-versie en het is die krachtpatser waarop Mercedes-AMG middels twee afbeeldingen op vooruitblikt.
Lees verder

Rij-impressie: BMW X4
Elke SUV is in wezen een poging om de eigenschappen van diverse carrosserieën in één auto te verenigen. Gewoonlijk hoort een coupé daar niet bij. De nieuwe X4 bewijst echter opnieuw dat BMW daar heel anders over denkt. Kan dat eigenlijk wel, alles in één?
Lees verder

Hyundai komt met vrachtwagen met brandstofcel
Hyundai presenteert vandaag een schets van... een vrachtwagen. Maar niet zomaar een. Het gevaarte heeft namelijk een brandstofcel aan boord!
Lees verder

Facelift Friday: BMW X5 (E53)
De eerste BMW X5 bracht als eerste SUV van BMW een schokgolf teweeg vanwege zijn carrosserievorm, maar niet vanwege zijn design. De klassiek gelijnde auto werd in 2003 wat bijgepunt, zodat bij het destijds net totaal getransformeerde gamma zou passen, maar was dat echt een verbetering?
Lees verder

Dieselversie Nissan Qashqai krijgt upgrade
Hoewel Nissan de komende jaren steeds meer afscheid van dieselmotoren gaat nemen, krijgt de 1,5-liter dCi een kleine upgrade. Het vernieuwde blok vindt zijn weg de komende tijd ook naar een reeks Renaults.
Lees verder

Bijzondere teaser Nissan
Automerken weten ons nog steeds te verrassen, want dit is Nissans teaser van een nieuw studiemodel. Wat het sterrenstelsel met het concept te maken heeft? Het is een "out-of-this-world" ontwerp...
Lees verder