vrijdag 28 september 2018

Autoweek: Nu wel helemaal: Seat Leon

Nu wel helemaal: Seat Leon
Eerder zagen we de volgend jaar te lanceren nieuwe Seat Leon nog als een raadselachtig samenraapsel van oude en nieuwe elementen, maar nu gaat de hatchbackversie in geheel nieuwe gedaante door het beeld.
Lees verder

Audi presenteert SQ2
Audi pakt voordat de Mondial de l'Automobile in Parijs losbarst vast een aandachtmomentje door een foto van de SQ2 de wereld in te sturen. Ook de specificaties zijn al bekend.
Lees verder

Honda prijst benzine-versies CR-V en HR-V
Nog voor de jaarswisseling maakt de geheel nieuwe Honda CR-V samen met de vernieuwde HR-V zijn opwachting bij de Nederlandse dealers. De prijzen van beide modellen zijn nu bekendgemaakt.
Lees verder

Seat lanceert Arona TGI op aardgas
Seats wereldnieuws voor de autoshow in Parijs is bekend: de Arona TGI. Drie ingebouwde tanks moeten de compacte cross-over enkel op aardgas 400 kilometer ver brengen.
Lees verder

Facelift Friday: Suzuki Baleno
In 2015 trok Suzuki de naam Baleno van zolder en verscheen er onder die naam opnieuw een ruimer Swift-alternatief op de markt. In de jaren 90 gebeurde dat voor het eerst en die auto kreeg in 1998 een facelift die alles veranderde. Alles aan de voorkant, althans.
Lees verder

Video: Peugeot 508 vs Volkswagen Arteon - Dubbeltest
Veel meer dan de vorige maakt de nieuwe Peugeot 508 de tongen los. En volgens Peugeot staat de auto kwalitatief ook op een veel hoger plan. Dat mag-ie dan bewijzen tegen de Volkswagen Arteon.
Lees verder

Frankrijk beboet drie miljoen buitenlanders
De Franse kas werd in 2017 door buitenlanders flink gespekt. Eén op de vijf in Frankrijk geflitste automobilisten reed met een buitenlands kenteken rond. Het ging in 2017 om iets meer dan 3 miljoen bestuurders. Belgen en Spanjaarden waren het vaakst de klos, Nederlanders staan op nummer vier.
Lees verder