woensdag 12 september 2018

Autoweek: Raïkkönen naar Sauber, Leclerc naar Ferrari

Raïkkönen naar Sauber, Leclerc naar Ferrari
Kimi Räikkönen en Charles Leclerc wisselen volgend jaar van stoeltje in de Formule 1. De 38-jarige Räikkönen verruilt Ferrari voor Sauber, terwijl de achttien jaar jongere Leclerc de omgekeerde weg bewandelt.
Lees verder

Opel Combo Bestel nu ook geprijsd
De prijslijst van de nieuwe Opel Combo is compleet, want vanaf nu staan ook de bedragen die zakelijke rijders voor de bestellers op grijs kenteken kwijt zijn in de lijst opgesteld. Een Combo als bedrijfsauto rijd je vanaf € 13.599.
Lees verder

Subaru XV e-Boxer Hybrid onthuld
Subaru's vorige generatie XV was in onder andere zijn thuisland en de Verenigde Staten leverbaar met een hybride aandrijflijn. Nu is ook de huidige XV van zo'n aandrijflijn voorzien.
Lees verder

Video: Mercedes-Benz A-Klasse - Welkom duurtest
Er zijn meer dan genoeg redenen om voor een nieuwe Mercedes A-klasse als duurtester te kiezen. In deze video geven we je vast de drie belangrijkste redenen waarom we ons oog op het volledig nieuwe model hebben laten vallen. Natuurlijk speelt daarin vooral het MBUX-multimediassysteem een belangrijke rol en daar gaan we dan zeer uitgebreid op in. Maar er is natuurlijk meer!
Lees verder

Volkswagen-baas liet bedrijf doorsjoemelen
Oud-Volkswagen-topman Martin Winterkorn heeft te laat actie ondernomen tegen het sjoemelen met uitstoot-testen van dieselwagens. Dat heeft een Duitse rechter gezegd tijdens de tweede dag van de behandeling van een zaak waarin aandeelhouders miljarden euro's schadevergoeding eisen van de automaker.
Lees verder

Mercedes-Benz onthult GLE-klasse
De hoge bazen bij Mercedes-Benz hebben besloten om toch maar niet door te gaan met de teasercampagne en de GLE-klasse in plaats daarvan in z'n geheel op de mensheid los te laten. Dit is 'm!
Lees verder

NIO beleeft teleurstellende beursgang
De Chinese maker van elektrische auto's NIO haalt minder geld op met zijn geplande beursgang dan aanvankelijk gehoopt. De Chinese tegenhanger van Tesla blijft steken aan de onderkant van zijn eigen verwachtingen voor de opbrengst, zo meldden ingewijden tegen persbureau Bloomberg.
Lees verder