woensdag 26 september 2018

Autoweek: Renault komt met 'grootste accu-opslag'

Renault komt met 'grootste accu-opslag'
Renault komt onder de noemer Advanced Battery Storage met een plan om een grote hoeveelheid nieuwe en gebruikte accupakketten als energie-opslag op strategische plekken te positioneren.
Lees verder

BMW 4-serie Cabrio gespot
Nu de nieuwe BMW 3-serie écht aanstaande is, is het hoog tijd om na te denken over diens derivaten onder de noemer 4-serie. Dat doet BMW natuurlijk allang en daar is deze Cabrio het ultieme bewijs van.
Lees verder

Suzuki sjoemelde met uitstoottest
Na enkele Duitse merken is er nu ook een sjoemelschandaal in Japan aan het licht gekomen. Suzuki is de schuldige, maar trok zelf aan de rem.
Lees verder

Mercedes-Benz G 63 als Brabus 700 Widestar
Brabus was er als de kippen bij om de nieuwe Mercedes-Benz G-klasse aan te pakken en dat is het bedrijf eigenlijk ook aan z'n stand verplicht. Toen ging het echter nog om een G 500, nu is de G 63 aan de beurt. Ga maar even aan de kant.
Lees verder

Dieter Zetsche opgevolgd door Ola Källenius
Daimler-topman Dieter Zetsche treedt mei volgend jaar af. Zijn plaats als voorzitter van de raad van bestuur bij Daimler wordt dan overgenomen door de Zweed Ola Källenius, sinds 2017 verantwoordelijk voor R&D bij Mercedes-Benz en voormalig AMG-baas.
Lees verder

Hyundai i30 N Fastback gepresenteerd
Hyundai breidt zijn Europese leveringsgamma uit met een tweede volwaardige N-versie: de i30 N Fastback!
Lees verder

Chevrolet Silverado als Hennessey Goliath 4x4
Het Texaanse Hennessey herhaalt een eerder bedacht grapje uit 2016 en tovert na de Ford F-150 Raptor ook de gloednieuwe Chevrolet Silverado om tot zeswieler. Dit is de Goliath 6X6!
Lees verder